Login Clienţi

Protejati-va masina INAINTE sa ramaneti fara ea.

 • Ce faceti daca vi s-a furat, masina ?
  sau daca vedeti pe cineva cum va fura masina?

- Fugiti dupa el?
- Sunati la Politie ?
Dupa 10 secunde nu mai vedeti masina, si probabil nu o s-o mai vedeti niciodata...

Daca ati avea un sistem de localizare prin GPS cu blocare motor, inainte de a suna la politie, blocati imediat motorul masinii printr-un simplu SMS de pe telefonul dvs. si apoi va recuperati masina.   

vedeti aici cum se poate fura o masina in 50 secunde:


 

 • A-ti parcat masina in loc interzis, si ati vrea sa fiti alertat daca vi se ridica masina? ...
  ... ce faceti daca constatati ca masina dvs. nu mai este unde ati parcat-o?

Daca hotii incearca sa va fure masina, la declansarea alarmei, (sau la iesirea dintr-un perimetru prestabilit - de exemplu la iesirea din oras) primiti imediat un mesaj SMS pe mobilul dvs. cu textul " ALARMA !" si puteti bloca motorul imediat, printr-un simplu SMS si apoi va localizati

si recuperati masina.
 • De ce este mai bun ca o alarma auto?

O alarma auto va avertizeaza, in cel mai bun caz daca sunteti la maxim 500m distanta de masina si daca alarma are pager. Localizatorul GPS va avertizeaza prin SMS, si puteti fi la orice distanta de masina, chiar si plecat in alta tara, si tot veti fi avertizat.
Mai nou, hotii pot sa va citeasca de la distanta codul cheii sau al alarmei masinii, si va pot fura masina chiar fara sa declanseze alarma. In aceast caz, doar cu acest localizator auto prin GPS puteti fi avertizat direct prin SMS cand masina iese din oras, si puteti interveni imediat blocand motorul masinii (printr-un SMS trimis imediat), anuntati politia si va recuperati imediat masina.

 • Intrebari frecvente:

Cat costa? : mai putin decat credeti... si face toti banii.

 • Cum functioneaza?
Foarte simplu: aparatul vine gata configurat, nu trebuie decat sa-l montati pe masina, si veti putea sa vedeti pe harta pozitia masinii si istoricul deplasarilor.
Oricand, puteti afla pozitia aparatului si implicit a vehiculului pe care este montat.
 • Montajul este foarte simplu, puteti sa-l faceti si singuri, insa este de preferat sa apelati la o firma care monteaza alarme auto, mai ales daca doriti sa folositi si blocarea de motor
  Pentru montaj, daca nu cunoasteti vreo firma care monteaza alarme auto, va putem noi recomanda una din apropierea dvs


 

De ce prin GPS ?
  • Va puteti localiza si recuprea masina
  • In caz ca se declanseaza alarma (sau masina iese dintr-un perimetrul prestabilit) sunteti alertat imediat prin email pe telefon la orice distanta sunteti de masina.
  • Alarmele auto nu mai atrag atentia. De cele mai multe ori nici nu ne uitam cand auzim sunand o alarma de masina. Chiar au ajuns sa ne deranjeze, caci in 99% din cazuri, alarma nu suna din cauza hotilor ci pentru ca soferul a uitat sa o decupleze cand a intrat in masina, sau a trecut un camion prea aproape, sau alarma s-a defectat,...
  • Hotii pot fura o masina chiar daca are alarma...
  • Mai mult de trei sferturi din masinile furate, nu se mai recupereaza niciodata, si cele recuperate sunt deteriorate, jefuite, accidentate ...
  • Prin www.LocalizareGRATIS.ro localizarea se poate facede pe orice telefon sau calculator cu access la internet !
   Nu trebuie sa dowloadati vre-un soft si sa-l instalati. Chiar daca altii ofera un astfel de soft gratuit, inseamna totusi ca trebuie sa aveti in permanenta laptopul la dvs. sa puteti vedea unde va este masina.
   Doamne fereste sa vi se fure masina, si sa trebuiasca sa fugiti acasa la calculatorul pe care aveti instalat acel soft...
  • Mai mult, aparatele noastre pot bloca motorul masinii doar trimitand un simplu SMS (pe care puteti sa vi-l memorati in mobil)
  • Puteti localiza masina chiar de pe telefonul dvs.
   Nimic mai simplu.
     Avantajele unui sistem de localizare prin GPS
  1. Cum suna alarma, primiti un email pe telefon, si daca e necesar, puteti reactiona imediat sa blocati motorul doar trimitand un SMS.
  2. Aflati oricand locatia autovehiculului, il puteti localiza pe harta, si recupera imediat...
  3. La sistemele GPS echipate cu baterie interna, veti afla pozitia masinii chiar daca hotii decupleaza acumulatorul masinii.
  4. Pentru a descuraja hotii, noi va furnizam si un autocolant de dimensiuni reduse (20/5 cm) cu textul "Localizat GPS prin LocalizareGRATIS.ro", pe care-l lipiti pe autovehicul.
   Intre doua masini, una cu localizare prin GPS si alta fara, hotii sigur vor prefera sa o fure pe cea fara localizare...

  5.      Alte avantaje
  6. Reduceti costurile cu asigurarea CASCO. Asiguratorii fac reduceri substantiale daca autovehiculul este echipat cu sistem de localizare prin GPS

 

  Comanda