LocalizareGratis.ro

LG-3800

 

 

 

Localizator GPS cu functii complexe..

LG-3800 este un dispozitiv GPS de ultima generatie care incorporeaza cele mai moderne module GPS si GSM existente la ora actuala, fiind special dezvoltat pentru localizarea in timp real a autovehiculelor, scuterelor, etc...

 

LG-3800 se foloseste pentru localizare si urmarire in timp real, alarmare in caz de furt si recuperarea vehiculului pe care este montat.
Util firmelor pentru a urmari activitatea angajatilor. Traseele parcurse se pastreaza pina la 12 luni in urma, si se pot obtine diverse rapoarte de activitate, foi de parcurs, etc.


LG-3800 incorporeaza un modul GPS de inalta senzitivitate, pentru localizarea cu precizie si transmiterea pozitiei, fie prin SMS catre un telefon mobil, fie prin GPRS catre serverele LocalizareGratis.ro, unde se pot verifica traseele parcurse, si starea anumitor parametrii, cu pana la 12 luni in urma.
LG-3800 dispune de memorie interna, pt. salvarea pozitiilor in caz ca nu exista conexiune GPRS (fara semnal GSM).
Optional la LG-3800 se poate lega un microfon, cu care se poate asculta ce se vorbeste in masina sau in locul unde este amplasat, si un releu pentru blocarea motorului printr-un SMS.

 

 

Facilitati :

 

 • Alarmare prin SMS la declansare alarmei autoturismului
 • Localizare la comanda prin SMS
 • Localizare direct pe mobil
 • Localizare la intervale regulate de timp
 • Senzor miscare integrat
 • Alarmare prin SMS la declansare alarmei autoturismului
 • Alarmare la miscare
 • Alarmare la intrarea/iesirea dintr-un perimetru predefinit (parcare, oras, judet,...)
 • Alarmare la baterie slaba
 • Alarmare la decuplare baterie

  Sistemul de localizare LG-3800 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu sistemul de comunicatii GSM /GPRS, informandu-va exact asupra pozitiei si starii autovehiculului dvs. Precizia localizarii bazata pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS LG-3800 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintr-un anumit perimetru predefinit. In plus acesta poate fi conectat la instalatia auto, interactionand cu aceasta prin trimiterea de semnale de alarma catre telefonul dvs. in functie de necesitati: la deschiderea usii, la pornirea alarmei auto, la golirea rezervorului etc. Totodata, prin SMS, puteti decupla de oriunde alimentarea motorului si deci imobilizarea autovehiculului.

 • Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.roLocalizator Auto LG-3800, localizare GPS auto, localizare gratisLocalizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.ro  LG-3800 este superior tuturor celorlalte localizatoare de pe piata datorita functiilor incorporate.
  Se pot stabile 3 numere de telefon catre care sa se trimita alarme prin SMS, daca suna alarma masinii, sau se activeaza oricare din cele 5 intrari digitale.
  De asemenea i  se poate atasa si un microfon pentru captarea discutiilor acolo unde este discret montat (microfon spion).

  Localizatorul GPS LG-3800 are o raza mult mai mare de acoperire atat GSM cat si GPS , datorita antenelor mai puternice exterioare cu care este echipat.
  Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv (prin intermediul unui SMS) puteti localiza exact pozitia acestuia folosind direct de pe telefonul dvs. (daca aveti access la internet pe telefon), sau prin sistemul de localizare pe harta oferit prin LocalizareGratis.ro

  Cum se monteaza?   (click aici pentru detalii)
  Montajul este foarte simplu, puteti sa-l faceti si singuri, insa este de preferat sa apelati la o firma care monteaza alarme auto, mai ales daca doriti sa folositi si blocarea de motor si/ sau sa montati microfonul spion optional.
  Pentru montaj, daca nu cunoasteti vreo firma care monteaza alarme auto, va putem noi recomanda una din apropierea dvs

  Caracteristici:

  Localizatorul GPS LG-3800 va va trimite in timp real prin SMS sau GPRS coordonatele GPS direct pe telefonul mobil sau calculator utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:"SIRF-StarIII"
  Usor de folosit, se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
  Este necesara numai o cartela de telefon mobil (care poate fi abonament sau chiar pre-paid)
  Tot ce trebuie sa faceti pentru a afla unde se afla autoturismul dvs, este sa trimiteti  un SMS si veti primi raspuns imediat, cu pozitia si starea autovehiculului.

   

  LG-3800 trimite constant pozitiile catre serverul nostru de la LocalizareGratis.ro.
  De pe orice calculator conectat la internet puteti accesa sistemul, si pe baza de user si parola puteti urmari separat sau simultan toate autovehiculele, utilajele, dvs. dotate cu echipamente GPS, si puteti vedea istoricul deplasarilor si starilor senzorilor pe o anumita perioada de timp.
  In functie de abonament, istoricul se pastreaza chiar si pina la 12 luni in urma.


  Alimentarea aparatului se face direct la instalatia electrica a masinii, LG-3800 fiind dotat si cu baterie interna, folositoare in cazul in care cineva decupleaza bateria masinii.
  La decuplarea bateriei puteti primi alertare prin SMS direct pe mobil

  Functii:

  Localizatorul GPS LG-3800 dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru:

  - o singura localizare - trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs, prin sms.
  - iesirea din perimetrul prestabilit - trimite SMS de alarma daca iese  din perimetrul prestabilit de dvs - de exemplu cand parcati intr-o zona "periculoasa" trimtieti un SMS pt. activarea alarmarii in cazul in care masina iese din acest perimetru
  - depasirea vitezei - trimite SMS de alarma pentru depasirea vitezei prestabilita de dvs (10km/h...200km/h)                         
  - scaderea tensiunii - trimite SMS de alarma daca tensiunea acumulatorului auto scade sub tensiunea prestabilita de dvs.
  - la deschiderea usii 
  - la pornirea alarmei auto
  - la golirea rezervorului

  - sau in orice alta situatie in care se activeaza una din intrarile aparatului.
  Imobilizarea autovehiculului: puteti decupla prin SMS, de oruinde si de la orice distanta alimentarea motorului si deci imobilizarea autovehiculului.
  Mai multe detalii despre functiile aparatului, in manualul de utilizare.

   

   

   
  Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.ro

  Detalii

   

   

   

  monitorizare si management al parcului auto, monitorizare flota AUTO prin GPS - GPRS, supraveghere gps, monitorizare gps, localizare gps, urmarire gps, localizare flota auto, localizare parc auto, urmarire auto, sisteme monitorizare gps, sistem gps urmarire masina, monitorizare GPS, localizare gps, localizare auto, monitorizare flota, gps romania, gipies auto, online gps tracker, sistem de localizare auto, sistem de monitorizare prin gps, supraveghere auto GPS, localizare auto GPS, monitorizare flota, monitorizare auto, urmarire GPS, urmarire flota, urmarire auto, urmarire gps, localizare GPS, localizare flota, localizare auto, navigatie GPS, GPRS, GPS, management parc auto, GPS Fleet Management, GPS fleet tracking, AVL, harti digitale, flota auto, sisteme GPS, solutie GPS, echipamente GPS, sisteme monitorizare gps, sistem gps de urmarire a masinii, monitorizare gps auto