LocalizareGratis.ro

MT-90

 

 

 


 

 

 

MT-90 este un dispozitiv de dimensiuni reduse, usor de folosit pentru localizarea in timp real a persoanelor, animalelor sau orice obiect pe care doriti sa-l localizati. MT-90 are si memorie interna pentru memorarea traseelor parcurse.

 

 • In MT-90 se pot seta 3 numere de telefon, si acesta poate suna sau sa fie sunat de pe aceste numere.

 

Daca posesorul trebuie sa dea un mesaj SOS de ajutor, trebuie doar sa apase unul din cele 3 butoane si aparatul va suna pe rand la numerele de mobil presetate, pina cand unul va raspunde.

 

Pentru a determina pozitia posesorului, este suficient sa apelati numarul SIM-ului din aparat, de pe unul din cele 3 numere pre-setate, si primiti imediat un SMS cu pozitia acestuia

Localizator Personal LG800 prin LocalizareGratis.roLocalizator Personal LG800 prin LocalizareGratis.ro

 

Facilitati:

 

 • Localizare la comanda prin SMS
 • Localizare direct pe mobil
 • Localizare la intervale regulate de timp
 • Comunicare vocala bi-directionala pe mobil
 • Butoane Panica SOS
 • Alarma baterie slaba
 • senzor miscare incorporat
 • trei butoane pentru comunicare cu 3 numere predefinite
 • Greutate 65g
 • Autonomie baterie: 4 zile in stan-by ...
 • Posibilitatea inregistrarii in memorie a traseelor, memorie interna 4Mb

 • Localizator GPS personal MT-90 este un dispozitiv ce imbina  aplicatia  unui modul GPS  cu capacitatea unui telefon mobil de a transmite date prin  SMS sau GPRS catre alt telefon sau un calculator, devenind in acest fel un sistem antifurt, dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate. De asemenea MT-90 poate fi folosit si pentru supravegherea copiilor, sotului/sotiei, persoanelor in varsta, acestia putand fii localizati in orice moment. Localizatorul GPS MT-90 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-n anumit perimetru. Poate fi folosit si pe post de telefon mobil cu ajutorul castii incluse, putand fi apelate pana la 3 numere de urgenta prestabilite de dvs. Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv puteti localiza exact pozitia acestuia.


  MT-90 este unul dintre cele mai mici trackere GPS comercializat in Romania, cat o cutie de chibrituri,  ce poate transmite rapoartele de pozitie atat prin SMS cat si prin GPRS catre un server sau catre un computer pentru monitorizare in timp real

  Desi acumulatorul intern este destul de mic, in modul Stand-by asigura un record la autonomie pentru astfel de aparate, ajungand pana la 4 zile de functionare.

   

  O noutate este si posibilitatea raportarii prin SMS in 2 moduri

  1. coordonatele GPS, viteza, data si ora ce se pot introduce manual pe orice sistem de navigatie auto in loc de adresa sau pe diverse harti ce suporta acest lucru, googlemaps si google earth, yahoo maps, bingmaps, etc

  2. un link tip google maps  cu pozitia transformata in link-ul de afisare al locatiei, mesaj ce este foarte  util posesorilor de telefoane cu internet browser tip smartphone sau PDA, un simplu click pe link-ul din mesaj si pozitia va fi afisata pe harta.

   

  Comenzile trimise prin SMS catre tracker-ul MT-90 sunt mult mai simple decat cele folosite la celelalte modele.

  Desi este cel mai mic, mai are si un microfon incorporat, ce poate fi folosit in mod ascuns si diverse scopuri, pentru ascultarea pe o raza de cca 3-4 metri in jurul aparatului.


  Manual MT90

   


  Detalii

   

   

   

  monitorizare si management al parcului auto, monitorizare flota AUTO prin GPS - GPRS, supraveghere gps, monitorizare gps, localizare gps, urmarire gps, localizare flota auto, localizare parc auto, urmarire auto, sisteme monitorizare gps, sistem gps urmarire masina, monitorizare GPS, localizare gps, localizare auto, monitorizare flota, gps romania, gipies auto, online gps tracker, sistem de localizare auto, sistem de monitorizare prin gps, supraveghere auto GPS, localizare auto GPS, monitorizare flota, monitorizare auto, urmarire GPS, urmarire flota, urmarire auto, urmarire gps, localizare GPS, localizare flota, localizare auto, navigatie GPS, GPRS, GPS, management parc auto, GPS Fleet Management, GPS fleet tracking, AVL, harti digitale, flota auto, sisteme GPS, solutie GPS, echipamente GPS, sisteme monitorizare gps, sistem gps de urmarire a masinii, monitorizare gps auto